Gå videre til innhold
For et år siden flyttet EL-PROFFEN sitt kjedekontor inn i nye lokaler i Lauvåsen, Kristiansand.
For et år siden flyttet EL-PROFFEN sitt kjedekontor inn i nye lokaler i Lauvåsen, Kristiansand.

Pressemelding -

20 år siden Norges største elektrikerkjede ble startet opp

1. desember 2020 er det 20 år siden EL-PROFFEN AS ble etablert av 78 elektrikerfirma, med mål om å gjøre medlemmer over hele Norge mer konkurransedyktig. Med kun to ansatte på kjedekontoret startet reisen mot det som i dag har blitt Norges ledende og største elektrikerkjede.

I jubileumsåret har EL-PROFFEN 182 medlemsbedrifter med til sammen over 5 000 ansatte fordelt over hele landet. Forventet omsetning i 2020 er hele 6 700 MNOK.

Administrerende direktør Stein V. Fossner uttaler at det er flere faktorer som har gjort EL-PROFFEN til den største aktøren i elektrobransjen:

«Det som har vært viktig for oss er innovasjon og vilje til å gjennomføre innovative løsninger, industrialisering av det tradisjonelle kjedekonseptet og fokus på å være en ansvarlig leverandør. Ikke minst har strukturen med lokalt eierskap i kombinasjon med nasjonal tyngde vært avgjørende suksesskriterier for vår vekst. Disse kriteriene har blitt drevet frem av gode og solide medlemsbedrifter og en dedikert og målfokusert kjedeadministrasjon.»

For et år siden reiste EL-PROFFEN-bygget seg langs E18 på Lauvåsen. Her er kjedeadministrasjonen nå samlokalisert med datterselskapet Betek Norge, som utvikler, produserer og leverer elektromateriell.

Fossner benytter også anledningen til å se fremover:

«Vi jobber hele tiden for å optimalisere og forbedre. Når vi nå runder 20 år er vi samtidig strategisk godt rigget for det nye tiåret både organisatorisk, teknologisk og markedsmessig.»


Related links

Emner

Kategorier


Fakta om EL-PROFFEN:

Etablert: 1. desember 2000

Antall medlemmer i 2000: 78

Antall medlemmer i 2020: 182

Antall ansatte i medlemsbedrifter i 2020: 5 100

Forventet omsetning i 2020: 6 700 MNOK

Antall ansatte på kjedekontoret i 2000: 2

Antall ansatte på kjedekontoret i 2020: 15

Kontakter

 Stein V. Fossner

Stein V. Fossner

Pressekontakt Administrerende direktør + 47 97 60 40 40

Relatert innhold

Norges største elektriker-kjede

EL-PROFFEN er Norges største elektrikerkjede med over 5000 elektrikere som er stasjonert over hele landet. Med et høyt fokus på kvalitet, pålitelighet og innovative løsninger utfører vi elektroarbeid innen alle fagfelt for både privat og næring. Vi gir deg tips og råd knyttet til blant annet belysning, energisparing og sikkerhet.

EL-PROFFEN
Juraveien 4
4656 Hamresanden
Norge